Özgün Law Firm

Özgün Law Firm

TÜRKİYE SINIRLARI İÇİNDE VE DIŞINDAKİ YENİ İŞBİRLİĞİMİZ

TÜRKİYE SINIRLARI İÇİNDE VE DIŞINDAKİ YENİ İŞBİRLİĞİMİZ


İstanbul’da yerleşik hukuk büromuz için önemli bir gelişmeyi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. 10 Ekim 2024 itibariyle, 35 yılı aşkın bir süredir Rusya, Belarus, BAE ve diğer CIS ülkelerinde stratejik ortakları aracılığıyla farklı lokasyonlardaki 4000’in üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren, bünyesinde deneyimli Vergi & Hukuk ekiplerini barındıran BeOne ile işbirliği yaparak şirket kuruluşu, şirket birleşme & devralma, durum tespiti, vergi konuları, işletme danışmanlığı, varlık geri kazanımı, varlık takibi, dava takibi, uyuşmazlık çözümü ve borç tahsilatı alanlarındaki hizmetlerimizin kapsamını genişleteceğiz.

Bu stratejik işbirliğinin bir parçası olarak, daha kapsamlı çözümler sunmak için ortak kaynaklarımızdan yararlanarak BeOne ile yakın bir şekilde çalışacağız. Bu işbirliği, kilit pazarlarda gelişmiş ve ortak hizmetler sunmamızı sağlayacak ve iş ihtiyaçlarınızı daha verimli bir şekilde karşılayabilmemize imkân sağlayacak.

Bu yeni işbirliği, yerel uzmanlığımızı ortağımızın kapsamlı global kaynaklarıyla birleştirerek, özel gereksinimlerinize uygun destek vermemizi sağlayacak.

Özgün Hukuk olarak yeni işbirliğimiz için çok heyecanlıyız ve genişletilmiş kaynaklarımızdan yararlanarak işletmenizi daha ileriye taşımayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

İletişime Geçin 

Bu işbirliği kapsamındaki hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen info@ozgunlaw.com adresinden bizimle iletişime geçin.

Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,


HABERİ PAYLAŞIN
HABERİ YAZDIRIN